Ректорат: приймаємо іспити у вступників та готуємося до нового навчального року

26 липня 2021 року

26 липня під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату. Триває вступна кампанія, а отже вся увага приділена набору студентів на навчання. 28 липня матимемо результати широкого конкурсу для вступників на бакалаврат на базі повної загальної середньої освіти. Наразі ж складають вступні випробування молодші спеціалісти, які вступають до бакалаврату. Іспити мають пройти чесно, відкрито, без будь-якого втручання і нестатутних відносин, зазначив ректор. 

Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк доповів про визначення оновлення і відкриття лабораторій до Дня знань на семи факультетах, решта – нададуть інформацію до кінця тижня. В навчально-дослідних господарствах тривають жнива, забезпечується належний облік зерна та його зберігання. 
 
Директор ННЦ міжнародної діяльності Олександр Лабенко проінформував про співпрацю з китайською стороною щодо підготовки аспірантів-громадян Китаю у НУБіП України.
 
Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук акцентував увагу на збільшенні державного замовлення на підготовку бакалаврів та магістрів, проведенні навчальних практик для студентів агробіологічного факультету та ННІ лісового і садово-паркового господарства. 
 

  

Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – супроводжувати реєстрацію випускників бакалаврату для повторного складання ЄВІ, вивчити правовий аспект об’єднання коледжів та інститутів. Вадиму Кондратюку – провести нараду з оновлення лабораторії біотехнологій, контролювати збір врожаю в навчально-дослідних господарствах. Головному інженеру Олегу Самсонюку – посилити протипожежну безпеку, активізувати ремонти кімнат в гуртожитку №9, провести ревізію місць загального користування в навчальних корпусах, закупити маски, дезінфікуючі, миючі засоби. Директору студмістечка Сергію Стецюку – готувати гуртожитки до нового навчального року, провести відповідну нараду.
 
Ректорат розглянув і інші питання життєдіяльності університету.
 
Денис Рудень
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook