Проректор з науково-педагогічної роботи відвідав військові навчальні збори в 169НЦ «Десна»

18 липня 2021 року
     17 липня проректор з науково-педагогічної роботи, доктор філологічних наук, професор, заслужений працівник освіти України Шинкарук Василь Дмитрович відвідав військові навчальні збори кафедри військової підготовки у 169-ому навчальному центрі «Десна» ім. князя Ярослава Мудрого.

     Робочий візит розпочався з ознайомлення з об‘єктами навчального центру. Проректор подивився як організоване харчування учасників зборів у солдатській їдальні та скуштував запропонований йому солдатський сніданок. З його слів - було смачно.

     Під час зустрічі з особовим складом навчальних зборів проректор розповів про свою мету візиту, поспілкувався зі студентами, відповів на запитання. Запропонував учасникам збору та потренував особовий склад у латинському виразі primus inter pares “кращий серед рівних» і побажав всім бути фахівцем своєї справи й дослужитися до генералів.
     Довів до студентів порядок вступу в магістратуру, умови подачі документів. Роз‘яснив про проведення спеціальної організованої сесії єдиного вступного іспиту (для тих хто не здав ЄВІ). Василь Дмитрович побажав учасникам зборів гарного перебування в навчальному центрі, натхненного навчання та відмінного здоров‘я!

     Разом з завідувачем кафедри військової підготовки Анатолієм Есауловим оглянули сучасну, потужну навчально-матеріальну базу, навчального центру. Насамперед сучасні тренувальні симулятори водіння та ведення бойових дій на бойових машинах (танки, бойові машини піхоти).

     По завершенню свого робочого візита, Василь Шинкарук побажав підтримувати на належному рівні той рівень знань і навичок, що отримують студенти під час навчальних зборів.

НАВЧАЄМОСЯ, ЩОБ ЗАХИЩАТИ!!!


Радіонов Ігор Павлович 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook