Змагання з футболу серед гуртожитків набирають обертів

20 квітня 2021 року
м. Київ, НУБіП України
   Складні часи вимагають від нас зосередженості, пильності та відповідальності. Але, неможливо весь час бути у напрузі. Студентське життя та жагу до активного проведення дозвілля у наших студентів не можна спинити. Саме тому, ідею проведення змагань із футболу на свіжому повітрі, наші студенти підтримали завзято і з радістю.

     Змагання, які розпочато на тому тижні – продовжуються. Зіграно перший етап змагань. І вже вимальовується певна картина у турнірній таблиці. Змагання проводяться за системою «Winners and Losers», або до двох поразок.
     Після першого кола змагань турнірна сітка виглядає наступним чином:

     У понеділок, у другому турі грають 4 з 10 гуртожитком, 2 з 6 гуртожитком і 1 з 7 гуртожитком. У вівторок буде третій тур де зіграють команди, що програли у першому турі. Проте навіть у тих команд, що програли в першому колі, ще зовсім нічого не втрачено. Адже, можна виграти у своїй сітці всі матчі та потрапити одразу до фіналу, де виграти весь турнір. Але для цього, команда має бути згуртованою та дружньою, мати бойовий дух, та вірити в себе, не зупинятись на досягненому і йти вперед за будь яких обставин. Ці якості є у кожного з наших студентів, і кожна з команд є одним дружнім колективом. Тому зарано робити якісь висновки, все ще може змінитись.

     Футбольний турнір організовано відділом виховної роботи та студентських справ ННЦ ВР та СР разом із студентським містечком, за ініціативи проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергія Кваші.
     Ми із затамуванням подиху будемо спостерігати за розвитком подій на футбольному майданчику біля 2-го гуртожитку, та насолоджуватись майстерністю володіння м’ячем наших завзятих студентів.

Анна Хижняк,
начальник відділу виховної роботи
та студентських справ
ННЦ ВР і СР

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook