ПРОЙШЛА ОРГАНІЗАЦІЙНО-ВИХОВНА ГОДИНА ЗІ СТУДЕНТАМИ 4 КУРСУ 4 ГРУПИ ФАМ

12 квітня 2021 року
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності

 Наставник групи, доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Лариса Діброва 12 квітня 2021 року на платформі Zoom провела онлайн зустріч із студентами 4 групи 4 курсу факультету аграрного менеджменту. Година спілкування зі студентами була присвячена організаційно-виховній роботі, зокрема, поточним питанням, пов’язаних з COVID-19, здоров’ям студентів, дистанційним навчанням, успішністю, відвідуванням занять та проплатою контрактного навчання.

  

Відбулася дружня розмова. Сьогодні всі студенти здорові, хоча за карантинний період перехворіло двоє студентів. Всі проживають в домашніх умовах. До відвідування занять в електронному навчальному курсі та інших онлайн-платформах відносяться серйозно та старанно виконують усі завдання.

Особливу увагу наставник групи акцентувала на вирішенні питань пов’язаних з підготовкою до  початку екзаменаційної сесії – ліквідації заборгованості по виконанню модульних робіт та практичних завдань з навчальних дисциплін 8-го семестру на ресурсі Ельорн. Наголошувала, що самоорганізація студентів під час підготовки та складання екзаменаційної сесії відіграє важливу роль.

 Л.В. Діброва, доцент кафедри

адміністративного менеджменту та ЗЕД

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook