Навчально-методична комісії факультету розглянула низку питань щодо навчально-методичного забезпечення підготовки лікарів ветеринарної медицини та фахівців освітньо-наукового рівня підготовки «доктор філософії»

14 квітня 2021 року

13 квітня відбулося чергове засідання навчально-методичної комісії факультету ветеринарної медицини. Члени комісії під головуванням професора Костюка В.К. розглянули і обговорили та рекомендували до схвалення на засіданні Вченої ради факультету освітньо-професійні програми підготовки здобувачів вищої освіти 2021 року вступу за спеціальностями 211 Ветеринарна медицина і 212 Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза, а також освітньо-наукові програми «Незаразна патологія тварин», «Заразна патологія тварин» і «Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза» на 2021-2022 н.р.

На засіданні навчально-методичної комісії було розглянуто та рекомендовано до затвердження Вченою радою факультету навчально-методичні розробки, підготовлені співробітниками кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І.О. Поваженка, а також розглянуто та рекомендовано до розгляду комісії з атестації ЕНК електронно-навчальні курси з низки дисциплін, розроблені співробітниками кафедри анатомії, гістології і патоморфології тварин ім. акад. В.Г. Касьяненка.


Головуючий на засіданні професор Костюк В.К. звернув увагу членів навчально-методичної комісії факультету, відповідальних за викладання дисциплін фахової підготовки та завідувачів кафедр на необхідність перегляду програм нормативних дисциплін з метою забезпечення ними компетенцій, що наразі вимагаються МЕБ та іншими впливовими міжнародними організаціями і структурами.


Володимир Костюк,
голова навчально-методичної комісії, професор
Ірина Деркач,
секретар навчально-методичної комісії, доцент


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook