Починай свій професійний шлях з нами! Профорієнтаційний захід кафедри англійської філології

8 квітня 2021 року
Платформа Zoom

Невід’ємною складовою діяльності кафедри англійської філології гуманітарно-педагогічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України є профорієнтаційна робота з популяризації вищої освіти для молоді.

«Зі шкільної лави за університетський стіл»  – під таким гаслом 08 квітня 2021 року відбудеться онлайн конференція на кафедрі англійської філології НУБіП України з учнями старших класів та їх батьками.

Мета заходу: ознайомити майбутніх абітурієнтів зі структурою університету, факультету, зокрема, а також наголосити на мобільних можливостях, навчальних, наукових та творчих перспективах розвитку під час навчання на гуманітарно-педагогічному факультеті та після його успішного закінчення.

Учнів буде проінформовано про діяльність кафедри англійської філології в структурі гуманітарно-педагогічного факультету, наявні спеціальності на цьому факультеті, форми навчання, співпрацю з університетами близького та далекого зарубіжжя, переваги організації навчального процесу в університеті в цілому та можливості проведення дозвілля і розвитку майбутніх студентів.

 

Запрошуємо учнів старших класів, потенційних абітурієнтів, їх батьків та всіх охочих доєднатися до нашого заходу, який відбудеться 08.04.2021 р. о 16.10 на базі платформи Zoom.

https://zoom.us/j/92803274983?pwd=a2greHo2RlYwWVJuMkZ0V3JiL0s3QT09

Ідентифікатор конференції: 928 0327 4983

Код доступу: sgtJ7u

Колектив кафедри англійської філології з нетерпінням чекатиме на зустріч!

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook