УМОВИ КАРАНТИНУ – ВИКЛИК ДЛЯ КУРАТОРІВ!

3 квітня 2021, 9:35

В ситуації, яка склалася на сьогодні, студенти як ніколи потребують підтримки та консультації кураторів – їхніх наставників та других батьків на час навчання. Дистанційно-родинна кураторська година зі студентами групи II-го курсу ФВМ 9-ї групи скороченого терміну (куратор – Бокотько Роман Романович, кандидат ветеринарних наук, асистент) відбулася в теплій і дружній атмосфері. Найголовніші теми для обговорення – стан здоров’я студентів групи, причини відсутності деяких студентів на заняттях, рівень успішності, графік пар, профілактики зараження коронавірусною інфекцією, дотримання студентами карантинних заходів та інші питання, які виникають у групі.


Куратор також наголосив про важливості виконання всіх рекомендованих медичними працівниками заходів щодо уникнення зараження вірусом COVID-19, серед яких самоізоляція, дезінфекція приміщень та поверхонь, обов’язкове використання на вулиці засобів індивідуального захисту (масок, респіраторів, рукавичок), дотримання соціальної дистанції в людних місцях, а найважливіше для кожного в цей період – залишатися вдома, зберігати спокій, бути позитивно налаштованим.
Саме тому під час карантину куратори академічних груп мають не лише доносити інформацію щодо освітніх процесів, створювати умови для соціального спілкування в середині групи, а й піклуватися про фізичний, психологічний та емоційний стан студентів.
Студенти з нетерпінням чекають закінчення пандемії, щоб повернутись до звичайного режиму та живого спілкування. Тому раз на тиждень у студентів 2 курс 9 групи факультету ветеринарної медицини проходить організаційно-виховна година з куратором, старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології ім. акад. І. О. Поваженка Романом Бокотьком.
У зв’язку з дистанційним навчанням організаційно-виховні години у групі проводяться онлайн з використанням платформи ZOOM.
Будьмо здорові! Бережімо себе! З позитивними очікуваннями нових зустрічей.

 

Староста 9 групи 2 курсу Демидюк Н. А.,
студентка групи Сабов В. С.,
куратор Бокотько Р. Р.

 
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook