Відбулась організаційна година наставника та студентів 1 курсу 12 групи

30 березня 2021, 13:05

29 ререзня 2021 року було проведено організаційну годину зі студентами факультету ветеринарної медицини 12 групи 1 курсу. На Zoom-зустрічі були присутні більшість студентів, які приступили до навчання дистанційно у 100 % складі.

Наставником, доцентом кафедри ветеринарної гігієни ім. проф. А.К. Скороходька, Соломоном В’ячеславом Віталійовичем була запланована зустріч під час обідньої перерви і поспілкувались стосовно поточних справ.

    

У дискусії з різних питань було в котрий раз проведено моніторинг стану здоров’я студентів: на сьогодні всі учасники освітнього процесу здорові на 100 %, але за період пандемії 4 студенти перехворіли короновірусом в легкій формі. Наразі більшість учасників навчального процесу присутні онлайн під час занять. Проблем стосовно навчального процесу у стейкхолдерів не відмічено. Стосовно здобувачів вищої освіти, що мешкають у гуртожитку №6, їх залишилось 7 чоловік за різних причин. Троє студентів мають по одній академічній заборгованості з різних дисциплін, яку в найближчий час мають ліквідувати.
Студенти організовано приступили до дистанційних занять і відмітили, що очне навчання краще, ніж дистанційне.

 

Наставник 1 курсу 12 групи Соломон В’ячеслав
 

 
 
 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook