Онлайн день відкритих дверей у ННІ лісового і садово-паркового господарства

26 березня 2021 року

26 березня 2021 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся онлайн день відкритих дверей за допомогою платформи для проведення відеоконференцій Cisco Webex Meeting.

Загалом, для онлайн-зустрічі з керівництвом інституту, завідувачами кафедр та працівниками приймальної комісії університету зареєструвалося близько 50 абітурієнтів та їхніх батьків. До обговорення долучилися випускники Шацького, Малинського та Лубенського лісотехнічних коледжів, а також випускників шкіл з усіх кіточків України.

Зустріч розпочалася з відео-презентації ННІ лісовового і садово-паркового господарства, в якій директор інституту професор Петро Лакида окреслив навчальну, наукову та виховну роботу інституту, яка сприяє вступникам НУБіП України навчатися у високому конкурентному середовищі.

Заст. директора інституту Олександр Соваков ознайомив абітурієнтів з умовами проживання студентів в гуртожитках і наголосив майбутнім першокурсникам та їхнім батькам, що усім бажаючим місць в гуртожитках університету обов’язково вистачить! Також було звернено увагу на якісний ремонт в гуртожитку, який було здійснено силами ректорату та дирекції інституту.

Відповідальний секретар приймальної комісії університету Сергій Ковалевський презентував доповідь, у якій повідомив про особливості дистанційного проведення ІІ етапу Олімпіади для вступників в НУБіП України та відзначив основні моменти вступної кампанії окремо для випускників шкіл і випускників коледжів.

Після проведених презентацій майбутні вступники задали близько 40 запитань. У першу чергу запитання стосувалися особливостей вступу на різні спеціальності, термінів навчання, теоретичної та практичної бази підготовки. Майбутні абітурієнти були вражені компактним розміщенням університету, а саме пішохідною доступністю корпусів та гуртожитків. Також чимоло питань стосувалося навчання на військовій кафедрі, зокрема, абітурієнти цікавилися військовими спеціальностями та вартістю навчання.

Загалом зустріч, яка тривала понад годину, промайнула непомітно і слова вдячності від вступників та їхніх батьків засвідчили, що такий формат проведення днів відкритих дверей в нинішніх умовах їм сподобався та є, безумовно, ефективним!

Чекаємо вас на навчання, шановні абітурієнти!

Заст. директора ННІ ЛіСПГ

Олександр Соваков, Віктор Свинчук, Андрій Спірочкін

 

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook