Онлайн день відкритих дверей у ННІ лісового і садово-паркового господарства

March 26, 2021

26 березня 2021 року в Навчально-науковому інституті лісового і садово-паркового господарства НУБіП України відбувся онлайн день відкритих дверей за допомогою платформи для проведення відеоконференцій Cisco Webex Meeting.

Загалом, для онлайн-зустрічі з керівництвом інституту, завідувачами кафедр та працівниками приймальної комісії університету зареєструвалося близько 50 абітурієнтів та їхніх батьків. До обговорення долучилися випускники Шацького, Малинського та Лубенського лісотехнічних коледжів, а також випускників шкіл з усіх кіточків України.

Зустріч розпочалася з відео-презентації ННІ лісовового і садово-паркового господарства, в якій директор інституту професор Петро Лакида окреслив навчальну, наукову та виховну роботу інституту, яка сприяє вступникам НУБіП України навчатися у високому конкурентному середовищі.

Заст. директора інституту Олександр Соваков ознайомив абітурієнтів з умовами проживання студентів в гуртожитках і наголосив майбутнім першокурсникам та їхнім батькам, що усім бажаючим місць в гуртожитках університету обов’язково вистачить! Також було звернено увагу на якісний ремонт в гуртожитку, який було здійснено силами ректорату та дирекції інституту.

Відповідальний секретар приймальної комісії університету Сергій Ковалевський презентував доповідь, у якій повідомив про особливості дистанційного проведення ІІ етапу Олімпіади для вступників в НУБіП України та відзначив основні моменти вступної кампанії окремо для випускників шкіл і випускників коледжів.

Після проведених презентацій майбутні вступники задали близько 40 запитань. У першу чергу запитання стосувалися особливостей вступу на різні спеціальності, термінів навчання, теоретичної та практичної бази підготовки. Майбутні абітурієнти були вражені компактним розміщенням університету, а саме пішохідною доступністю корпусів та гуртожитків. Також чимоло питань стосувалося навчання на військовій кафедрі, зокрема, абітурієнти цікавилися військовими спеціальностями та вартістю навчання.

Загалом зустріч, яка тривала понад годину, промайнула непомітно і слова вдячності від вступників та їхніх батьків засвідчили, що такий формат проведення днів відкритих дверей в нинішніх умовах їм сподобався та є, безумовно, ефективним!

Чекаємо вас на навчання, шановні абітурієнти!

Заст. директора ННІ ЛіСПГ

Олександр Соваков, Віктор Свинчук, Андрій Спірочкін

 

 

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook