Вітаємо студентку економічного факультету Анастасію Юдіну з почесним титулом Віце-міс!

22 березня 2021 року

 

 

Хоч онлайн, але красиво НУБіП обрав красуню і красеня 2021!

Найочікуваніший і найпопулярніший в університеті конкурс року – «КРАСА НУБіП» вперше пройшов не на сцені… Незвично було і учасникам, і членам журі, але свято таки відбулося і таки вдалося! Побачити візитівки, шоу талантів, дефіле «Український калейдоскоп», вихід у вечірньому вбранні конкурсантів усі, хто бажав, могли на сайті університету, де була можливість і обрати містера і міс глядацьких симпатій.

Економічний факультет на конкурсі представляли Анастасія Юдіна і Олександр Черненко.

 

Члени незалежного журі працювали з відеоматеріалами понад шість годин. Як зазначила керівник театру моди «Евелін», балетмейстер вокально-хореографічного ансамблю «Україночка» Ірина Тихонова, оцінювання було особливим, адже щороку з учасниками конкурсу кілька днів поспіль працюють викладачі кафедри культурології, які і постановку дефіле здійснюють, і творчі номери корегують. Зараз же красуні і красені все робили самостійно: і костюми підбирали, і відео записували, і місця для зйомок шукали.

Юлія і Олександр креативно і цікаво представили себе у візитівці, були неперевершені у конкурсі талантів, органічними в «Українському калейдоскопі» і надзвичайно елегантними і вишуканими у дефіле у вечірньому вбранні!

Результатом такої яскравої презентації стало присудження титулу Віце-міс Анастасії Юдіній!

Щиро вітаємо Анастасію з такою яскравою перемогою!

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook