Відвідини викладачів кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

12 березня 2021 року

 

Викладачі кафедри загальної, органічної та фізичної хімії 11 березня завітали до декількох  шкіл міста Обухів Київської області.

Під час зустрічі з учнями випускових класів доценти Кротенко В.В. і Хижан О.І. надали повну інформацію про факультети університету, про актуальні спеціальності та, заохочення при участі в олімпіаді. Найбільше цікавило майбутніх вступників - умови вступу на спеціальність «Агрономія» та терміни подачі документів. Також учнів цікавила забезпеченість лабораторій університету матеріально-технічним обладнанням, як і де проходитиме навчальна та виробнича практика. Чи можливе отримання подвійних дипломів.

Асистент кафедри Бобунов О.Ю. розповів учням про історію університету, його розташування, студентську організацію та студмістечко, про спортивні майданчики НУБіП України, про умови в гуртожитку. Стороною не обійшли питання про пільгові категорії, яким надається особлива підтримка держави.

На завершення зустрічі, викладачі роздали учням інформацію з надрукованим повним переліком усіх спеціальностей університету та даними про проведення олімпіади.

Підсумовуючи онлайн зустріч можна сказати що майбутні вступники з зацікавленістю сприйняли інформацію і  відповідально підходять до вибору майбутньої професії.

Олена Хижан

доцент кафедри загальної, органічної та фізичної хімії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook