Доцент ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження Євген Антипов - лауреат премії Президента України для молодих вчених 2020 року!

11 березня 2021 року

Урочиста церемонія нагородження лауреатів Премії Президента України для молодих учених 2020 року відбулась у “Музеї науки” Малої академії наук України Національного комплексу “Експоцентр України”. На 10-й ювілейній церемонії були присутні лауреати високої нагороди з усіх куточків України, представники Президії НАН України, Секретаріату Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки та інші поважні гості.
Урочистий захід відкрив Голова Комітету з Державних премій України в галузі науки і техніки, Президент НАН України академік Анатолій Загородній. У своєму виступі він зазначив, що підтримка Президентом України молодих вчених і відзначення премією є надзвичайно важливим мотиваційним заходом та великим стимулом до нових наукових пошуків. Відмітив, що їх здобутки і досягнення важливі не тільки для сьогодення, вони ілюструють великий потенціал вітчизняної науки, який має служити подоланню кризових явищ і подальшому розвиткові нашої держави.
Потому, академік Анатолій Загородній вручив лауреатам премії свідоцтва і почесні знаки.
Відрадно відзначити і представника нашого інституту, доцента Євгена Антипова, який цьогоріч увійшов до числа кращих молодих вчених країни та був удостоєний цієї високої державної нагороди за роботу «Новітні акумулятори теплової енергії на основі фазоперехідних органічних сполук з покращеною теплопровідною структурою».

Колектив ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження щиро вітає нашого лауреата із цією високою державною нагородою, зичить натхнення, наснаги і подальших професійних успіхів!

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook