МІЖНАРОДНЕ НАУКОВЕ СТАЖУВАННЯ ЯК ОДНА ІЗ ФОРМ ПІДВИЩЕННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ МАЙСТЕРНОСТІ ВИКЛАДАЧА ЗАКЛАДУ ВИЩОЇ ОСВІТИ

26 лютого 2021 року

 22222     

      Становлення демократичної, правової, соціальної держави, проведення політичної, освітньої та інших реформ вимагають, щоб такі чинники, як компетентність, професіоналізм, інтелект, творчість відігравали провідну роль у діяльності учасників всіх сфер життя нашої держави. 

      Постійний еволюційний процес в освітньому просторі, зміни форм, методів та функцій діяльності викладача, утілення в практику державних, галузевих програм потребує перебудову системи вищої освіти в контексті вимог і можливостей XXI століття. 

      Від професійної кваліфікації викладачів  залежить ефективність формування нового покоління фахівців. Сучасний педагог вишу має спрямовувати свою діяльність на формування наукового мислення, розвиток внутрішньої особистої потреби у постійному саморозвитку, самоосвіті протягом усього життя.

    Серед основних шляхів вдосконалення професійної майстерності педагогів закладу вищої освіти є міжнародне стажування, оскільки зміст, програма та завдання його носять багатовекторний характер.

     Тому доктор економічних наук, професор кафедри економіки підприємства ВП НУБіП України «Бережанський агротехнічний інститут» Світлана СУДОМИР в період з 01.10.2020 р. – 24.02.2021 р. брала участь у міжнародному стажуванні в Uniwersytetu Trzeciego Wieku w Gromadce (Польща), метою якого було – підвищення рівня теоретичної та практичної підготовки, опанування новітніми унікальними методами, набуття досвіду провадження науково-дослідної та викладацької діяльності, забезпечення інформаційного обміну, розширення наукових контактів, проведення онлайн-класів та  симпозіумів.

21

     За результатами стажування, професор Світлана СУДОМИР отримала міжнародний сертифікат.

Адміністрація інституту та НПП  факультету економіки і природокористування щиро вітають Світлану Михайлівну та бажають  натхнення для нових звершень та подальших успіхів!

Відділ навчально-науково-інноваційної діяльності

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook