Онлайн лекція для слухачів позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді»

11 лютого 2021, 15:30
Кафедра адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності
Згідно плану профорієнтаційних заходів факультету аграрного менеджменту на весняний семестр 2021 н.р. 10 лютого 2021 року доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності НУБіП України Кузьменко С.В. провів онлайн лекцію на тему «Україна у світовій економіці» для слухачів профільної школи з економіки Київського обласного комунального позашкільного навчального закладу «Мала академія наук учнівської молоді».
 
Метою онлайн лекції було визначити місце України у світовій економіці, виявити основні перешкоди та можливі способи посилення позицій вітчизняної економіки, проаналізувавши значення провідних міжнародних індексів, які характеризують досягнення країни за окремими елементами розвитку.
 
 Після лекції слухачіпоставили багато запитань, зокрема щодо перспектив навчання за кордоном, наукових гуртків, військової кафедри, студентського самоврядування, працевлаштування випускників вишу.
Доцент Кузьменко С.В. запросив учнів на навчання до Національного університету біоресурсів і природокористування України.
 
Кузьменко С.В.,
доцент кафедри адміністративного менеджменту та
 зовнішньоекономічної діяльності
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook