Global Learning in Agriculture Week 2021

28 січня 2021 року

Global Learning in Agriculture Week 2021

    Ви зацікавлені у глобалізації своїх знань щодо їжі, клітковини та природних ресурсів? Вам подобається розвитати сільське господарство? Глобальна конференція «Навчання в сільському господарстві» призначена для того, щоб допомогти вам створити глобальні навчальні можливості в галузі сільського господарства для студентів будь-якої дисципліни. Ми сподіваємось, що ви можете приєднатися до цієї події!


Цього року тижнева конференція починається з 8 лютого 2021 року, а головна подія в прямому ефірі відбудеться в п’ятницю, 12 лютого. Конференція буде онлайн, в Інтернеті, щоб забезпечити доступ усім зацікавленим учасникам.


Основні цінності конференції:
• Цілеспрямоване, значуще глобальне навчання може відбуватися як в університеті, так і поза ним.
• Повинна існувати координація з усіх рівнів аграрної освіти, щоб забезпечити максимальний ріст учнів на глобальному рівні.


Для кого це може бути цікаво?
• Нинішні викладачі середніх та вищих навчальних закладів усіх дисциплін
• Педагоги з підвищення кваліфікації
• Викладачі аграрних наук
• Партнери та зацікавлені сторони

Під час навчання ви зможете:
• Визначити ресурсі та можливості для глобальної інтеграції навчання у навчальній програмі аграрної освіти.
• Поділіться найкращими практиками для ефективного навчання.
• Зайнятись інноваціями: досліджуючи глобальні сільськогосподарські інновації, розробити спільні дослідницькі проекти та створити майбутні навчальні програми.


Часті запитання


Чи потрібно збирати речі та їхати на черговий захід професійного розвитку?
Ні! Конференція відбувається повністю онлайн, щоб надати доступ всім зацікавленим учасникам. Ми прагнемо забезпечити доступність речей - не купувати квитки на літак, не купувати дорогу реєстрацію на конференцію.


Чи потрібно брати відпусту на цілий тиждень на роботі, щоб бути присутнім?
Ні! 8 - 12 лютого 2021 року щоранку ми випускатимемо презентації, які ви можете переглянути у будь-який час протягом дня. Щовечора ми проводитимемо круглий стіл в режимі он-лайн о 8:00 за тихоокеанським стандартним часом, щоб обговорити важливе цього дня питання. Також протягом тижня відбуватимуться факультативні приватні та публічні заходи. Головна подія 12 лютого відбуватиметься з 13:00 EST до 16:00 EST. Ми рекомендуємо викладачам працювати над тим, щоб виправити заміщення протягом цього півдня, щоб вони могли повністю заглибитися в навчальний досвід.

 

Чи повинен я бути пристунім на всіх сесіях?
Ні! Усі сесії будуть записані та доступні для учасників незабаром після закінчення конференції. Найбільше значення має синхронна участь, оскільки ви зможете брати участь у круглих столах у прямому ефірі, чаті на платформі та бесідах у соціальних мережах.

 

Що таке пропуск "Повний доступ" (він же конференція в коробці)?
Все, що робить конференцію чудовою, включено, щоб переконатися, що це не нудний вебінар. Сюди входять: Вибрані книги, програма конференції, макет глобального партнера з навчання, міжнародні закуски, навчальні матеріали та багато іншого!

 

Який кредит я можу отримати?
За запитом штат Пенсільванія надає лист із зазначенням нагородження підрозділів безперервної освіти (5) за участь. Звичайно, місцевий постачальник ЦЕУ у вашій державі повинен був би їх затвердити та / або прийняти. Для отримання додаткової інформації напишіть на електронну адресу [email protected].

 

Які варіанти реєстрації?
Реєстрація All-Access надає вам доступ до всіх заходів конференції, І ви отримаєте поштою Conference-in-a-Box за кілька днів до початку конференції. Digital Pass надає реєстрантам доступ до всіх заходів конференції, але не включає «конференцію в коробці».

 

Чи це підходить для перегляду студентам?
#GLAG21 розроблений, щоб стати можливістю професійного розвитку для освітян. Однак, завдяки популярному попиту, ми створили GLAG Jr, досвід навчання на вимогу саме для молоді. Також є можливість фінансування, щоб покласти ресурси на деякі творчі ідеї, породжені молодіжними групами-учасниками під час сесій GLAGjr! Для отримання додаткової інформації відвідайте веб-сайт GLAG Jr.

 

Що ще я отримую при реєстрації на GLAG21?
Ви не тільки зможете провести чудовий тиждень з колегами, але ви також є ключовим списком населення для підтримки та можливостей протягом року. Ви також можете брати участь у додаткових програмах GLAG21, доступних лише зареєстрованим учасникам. До них належать:

• GLAGjr - Програма для молодіжних груп / класів у сільському господарстві.
• GLAGreads - Професійний книжковий клуб під керівництвом педагогів для педагогів, який включає ексклюзивні можливості взаємодії з автором
• НОВЕ - GLAGcreates - Чудова можливість для міждисциплінарних зв'язків з продовольчою безпекою. У 2021 році ми запускаємо цю програму у партнерстві з PoetryXHunger, і вона включатиме поетичний конкурс для студентів та молодих у душі!


Ціна
Реєстрація на All-Access Pass становить 50 доларів США
"На даний момент пропуски на повний доступ доступні лише для жителів США без індивідуальних домовленостей. Будь ласка, напишіть електронною поштою [email protected], якщо ви не є резидентом США, щоб визначити вартість доставки / наявність перепустки на повний доступ для вас".
Реєстрація Digital Pass становить 25 доларів

Для отримання додаткової інформації щодо цієї програми, ви можете написати на цю адресу:
Daniel Foster
foster@@psu.edu
814-863-0192


Або читайте за посиланням.
http://www.cvent.com/events/global-learning-in-agriculture-conference-gl...
 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook