Засідання педагогічної ради

21 грудня 2020 року

Сьогодні, 21 грудня, під головуванням Наталії Ільченко відбулося останнє в 2020 році засідання педагогічної ради.  Засідання розпочалося нетрадиційно: національна скаутська організація Пласт передала педагогічному колективу в особі директорки Наталії Ільченко Вифлєємський вогонь миру, який наповнюватиме людські душі теплом, добром і милосердям. Як зазначили при цьому представники Пласту, вогонь потрапляє до всіх, хто чекає на світло тепла, миру, злагоди й любові, єднаючи людей на добрі справи. Наталія Ільченко наголосила, що для педагогічного колективу велика честь отримати цей вогонь, та подякувала скаутам за те, що вони бережуть традиції й поширюють їх серед українців.

Далі відповідно до порядку денного директорка коледжу Наталія Ільченко підбила підсумки роботи педагогічного колективу за перший семестр 2020-2021 навчального року. Незважаючи на карантинні обмеження, навчання у дистанційному режимі, колектив коледжу наполегливо працював. Згідно з Комплексним планом проведено День відкритих дверей в режимі онлайн, декади циклових комісій фундаментальних дисциплін та комп’ютерних технологій, фінансово-економічних та облікових дисциплін, гуманітарних дисциплін; викладачі коледжу брали активну участь у міжнародних, всеукраїнських та міжвузівських науково-практичних конференціях; здійснювалася тісна співпраця з Ірпінським академічним ліцеєм НУБіП України, проводились спільні заходи, засідання гуртків. Директорка доповіла про санітарно-епідеміологічну ситуацію в закладі,  підбила підсумки  фінансової діяльності за 2020 рік, а також закликала колег мобілізувати всі свої сили й організовано  завершити рік.

Практичний психолог Богдан Когут виступив з доповіддю на тему: «Як зберегти психічне здоров’я і життєрадісність в умовах дистанційної роботи». У своєму виступі він зазначив, що психічне здоров'я є основою благополуччя людини і ефективного функціонування спільноти.

Голова циклової комісії Світлана Іванова проаналізувала роботу викладачів циклової комісії фінансово-економічних та облікових дисциплін за І семестр 2020-2021 н.р. Доповідачка доповіла про методичну, наукову, виховну та профорієнтаційну роботу членів циклової комісії. Світлана Миколаївна наголосила на зміцненні зв’язків з роботодавцями, кафедрами НУБіП України, веденні активної наукової діяльності як серед педагогічного, так і студентського колективів. Проаналізувала діяльність циклової комісії, визначила і завдання на наступний рік.

Про ліміт стипендіатів для призначення стипендій за результатами семестрового контролю знань за 1 семестр 2020-2021 н.р. та перелік показників оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти для призначення академічних стипендій за результатами   семестрового контролю за ІІ семестр 2020-2021 н.р. у розрізі спеціальностей та курсів доповіла заступник директора з навчальної роботи Сова В.М.

На засіданні педагогічної ради було затверджено орієнтовний план підвищення кваліфікації викладачами коледжу у 2021 році, а також були розглянуті клопотання від викладачів про визнання результатів підвищення кваліфікації в листопаді – грудні 2020 року.

Далі за порядком денним доповіла Оксана Погоріла, відповідальний секретар приймальної комісії. Після обговорення термінів та правил прийому на навчання, доповідач запропонувала погодити  Правила прийому до Ірпінського фахового коледжу НУБіП України та розмістити їх на сайті коледжу. Шляхом голосування рішення прийнято одноголосно.

Підсумовуючи засідання педагогічної ради, директорка Наталія Ільченко акцентувала увагу на профорієнтаційній роботі, на необхідності активізувати роботу викладачів щодо проведення роз’яснювальної роботи зі студентами випускних курсів з метою збільшення кількості випускників-вступників до НУБіП України, запровадити гостьові лекції з науково-педагогічними працівниками НУБіП України та роботодавцями.

І на завершення привітала колег  з прийдешніми новорічними святами, подякувала колективу коледжу за плідну роботу і побажала  міцного здоров’я та успіхів на майбутнє.

Оксана Погоріла, секретар педагогічної ради


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook