Разом з «На Урок» – ідем до перемог

11 грудня 2020 року

 Студенти груп Е-11М та ЕкЕо-11М взяли участь у конкурсі «Безпечний Інтернет» від проекту «На Урок», який об'єднує всіх, хто користується інтернетом, та допомагає отримувати максимум користі, часу,  проведеного за комп'ютером.

1Реєстрація на конкурс тривала з 15 листопада до грудня. Головна мета — нагадати про необхідність інформування здобувачів освіти про небезпеки, з якими вони можуть зіткнутися в інтернеті. Допомогти студентам засвоїти правила поведінки в мережі, актуалізувати та закріпити знання про безпеку в онлайні, отримані раніше.

Говорячи про правила, ми маємо на увазі не перелік обмежень і заборон, які нудно читати навіть дорослим. Даний конкурс допоможе сформувати інформаційну грамотність, яка рятуватиме студентів від неприємностей, що можуть очікувати в інтернеті.

В основі завдань — цікаві та важливі питання, з якими стикається кожен, коли користується комп'ютером, планшетом, смартфоном та виходить в інтернет.

34526

Усі учасники конкурсу стали переможцями, адже змогли не тільки перевірити свої знання, а й набули вміння безпечного користування інтернетом.

Бажаю учасникам, щоб таких конкурсів було ще дуже у Вас багато, де можна було б перевірити: свої знання, кмітливість, увагу до всього. Бажаю нових перемог!

Оксана ЛЕЩИШИН викладачка інформатики та математики

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook