Юридичний факультет оновлює матеріально-технічну базу для навчального процесу у розрізі програми «Голосіївська ініціатива – 2020»

10 грудня 2020 року
     Нещодавно юристи отримали новітнє оснащення для прикладного навчання та практичного досвіду при вивченні базових дисциплін, а саме набори та валізи криміналістів, набори для невидимого маркування і різне приладдя експертних систем, котре було придбано шляхом проведення тендерних закупівель, які координує проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша.

 

     Отримання практичних знань та досвід роботи із матеріалами кримінальних хронік і сесій є просто необхідним для набуття навичок та подальшого працевлаштування за фахом. Зауважимо, що на юридичному факультеті функціонують кафедри: аграрного, земельного та екологічного права імені академіка Василя Зіновійовича Янчука; адміністративного та фінансового права; міжнародного права та порівняльного правознавства; теорії та історії держави і права та кафедра цивільного та господарського права.
     Отже, обравши юридичну освіту в НУБіП України студенти отримують не лише потужну базу теоретичних знань, а й набувають практичних умінь та навичок ефективного поводження в реальних юридично-правових ситуаціях.

Анна Діченко,
фахівець відділу маркетингу та профорієнтації

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook