16-20 листопада 2020 року відбувся віртуальний Глобальний Саміт з біоекономіки Global Bioeconomy Summit - 2020.

21 листопада 2020, 14:05
кафедра економічної теорії

 З метою об’єднання географічно рознесених лідерів серед молодих людей, по всій земній кулі, проведено конкурс робіт. На нього претендували молоді люди, які сильно зацікавлені у світовому розвитку біоекономіки, наприклад, учні середніх шкіл та коледжів, молоді дослідники та науковці, молоді спеціалісти, політики та підприємці, молоді некомерційні лідери, журналісти та впливові соціальні мережі. Журі було надзвичайно вражене різноманітністю та якістю понад 100 поданих робіт. Однак журі обрало вісім молодіжних чемпіонів для Глобального саміту з біоекономіки 2020.

 

  Серед переможців Яна Войтовська, яка є аспірантом Науково-дослідного інституту економіки та менеджменту НУБіП (Україна), яка спеціалізується на циркулярній біоекономіці в сільському господарстві, та спеціалістом з підтримки програм у Київському офісі Продовольчої та сільськогосподарської організації ООН (ФАО).


  Разом із колегами, науковими співробітниками Інституту, Яна працює над створенням інноваційного центру для пришвидшення просування біоекономіки в Україні шляхом включення продуктів на основі біопрепарату до національних стратегій розвитку та впорядкування створення національної біологічної бази сектору, націленого на прийняття першої Національної стратегії розвитку біоекономіки в Україні.


     
Олена Коваль

доцент кафедри економічної теорії

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook