Вітаємо! Деканом факультету землевпорядкування обрано Тараса Євсюкова, професора кафедри геодезії та картографії

3 вересня 2020, 18:00

2 вересня 2020 року відбулася конференція трудового колективу факультету землевпорядкування з питання призначення керівника, в роботі якої прийняли участь ректор університету Станіслав Ніколаєнко, проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, начальник відділу кадрів Микола Михайліченко.

Заходи з проведення конференції трудового колективу факультету землевпорядкування розпочались із відкриття міжкафедральної аерогеодезичної лабораторії спільно з партнерами-роботодавцями компаніями «Кайлас», «Абрис» та «ЄПС». Крім того, ректором НУБіП України Станіславом Ніколаєнком та генеральним директором компанії «Кайлас» Андрієм Галайдою підписано меморандум про співпрацю.
У своєму виступі Станіслав Ніколаєнко відзначив досягнення факультету, вказав на перспективи його розвитку і представив кандидата на посаду декана факультету землевпорядкування – доктора економічних наук, доцента Тараса Євсюкова. Ректор детально зупинився на викликах, що стоять перед освітою, на особливостях освітнього процесу в умовах адаптивного карантину і зосередив увагу колективу на рівнонапруженості серед науково-педагогічних працівників та профорієнтаційній роботі. Станіслав Ніколаєнко зазначив, що факультет динамічно розвивається, оскільки щорічно збільшується кількість абітурієнтів в магістратуру з інших навчальних закладів, постійно підтримуються дієві зв’язки з роботодавцями, водночас і зупинився на недоліках над якими потрібно працювати, а це і публікаційна активність у журналах, що цитуються у наукометричних базах, і співпраця з бізнесом, і нарощення контингенту та ін.
.

 

Тарас Євсюков у своїй програмі виокремив головні кроки на майбутні 5 років щодо підвищення якості освітнього процесу, окреслив шляхи розвитку факультету у науково-інноваційній і практичній діяльності, виокремив конкретні кроки у міжнародній діяльності. Претендент на посаду декана факультету землевпорядкування особливу увагу звернув на співпрацю з роботодавцями, а саме продовження практики проведення Круглих столів разом з АФЗУ; популяризацію бренда землевпорядника і геодезиста в умовах розвитку штучного інтелекту, нових технологій і бізнес-моделей.

На підтримку кандидата на посаду декана факультету Тараса Євсюкова виступили завідувач кафедри геодезії та картографії Іван Ковальчук, завідувач кафедри землевпорядного проектування Андрій Мартин, представник ради роботодавців факультету землевпорядкування Анатолій Полтавець. Свої пропозиції з покращення роботи факультету висловив проректор з навчальної і виховної роботи Сергій Кваша, який відзначив позитивні, лідерські якості Тараса Євсюкова як менеджера та провідного вченого.

Позитивним завершенням конференції стало вручення нагрудного знаку «За наукові та освітні досягнення» Міністерства освіти і науки України завідувачеві кафедри геоінформатики і аерокосмічних досліджень Землі, професору Світлані Кохан.

Кандидатуру Тараса Євсюкова одноголосно підтримали усі 36 делегатів конференції. Враховуючи це, відповідний наказ на призначення терміном на п’ять років ректор Станіслав Ніколаєнко підписав безпосередньо в залі.


Ольга Тихенко,
голова профбюро факультету землевпорядкування


 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook