Випускниця факультету аграрного менеджменту Яна Костюк успішно захистила диплом магістра в Університеті м. Фоджа, Італія

26 жовтня 2020 року
     Факультет аграрного менеджменту вітає Яну Костюк, випускницю спеціальності "Маркетинг" факультету аграрного менеджменту з відмінним захистом диплому магістра в Університеті м. Фоджа, Італія.

     Знайомство Яни з цим університетом розпочалось з отриманням стипендії за програмою ERASMUS+ та семестру навчання на бакалаврській програмі в рамках підписаної Угоди про співпрацю між НУБіП України та Університетом м. Фоджа, Італія. Завдяки активній позиції Міжнародного відділу НУБіП України та проректору з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадиму Ткачуку, зокрема, студенти НУБіП України мають можливість брати участь у програмах академічної мобільності, якщо відповідають вимогам ERASMUS+. Здобувши 30 кредитів за семестр, Яна повернулась в Україну, захистила бакалаврський диплом. А потім був нелегкий шлях з вивчення італійської мови, подання документів на економічний факультет в Університет м. Фоджа та навчання італійською мовою в магістратурі. Всі іспити за магістерською програмою Яна здавала з відмінним результатом. І фінальним акордом цього етапу навчання було обрання спеціалізації - "Статистика і теорія прийняття рішень". Тема магістерської роботи була обрана також актуальною: "Задоволення прав споживачів (Customer satisfaction): оцінка веб-послуг, наданих Університетом Фоджі під час пандемії COVID-19". Керівник роботи - Prof. Dr. Corrado Crocetta, який з липня 2020 року обраний також Президентом Асоціації статистики Італії.

  

     Захист відбувався публічно, але з певними обмеженнями, викликаними ситуацією з пандемією у всьому світі та в Італії зокрема. Але всі охочі мали можливість долучитись до процедури захисту онлайн. Тож група підтримки з України підтримувала Яну через інтернет.

Вітаємо Яну Костюк із успішним захистом та бажаємо нових звершень та професійних здобутків!

 

 

Олена Ковтун,
керівник міжнародних програм
факультету аграрного менеджменту

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook