Участь викладачів кафедри у Міжнародній науково-практичній конференції «Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy»

28 вересня 2020 року
22 вересня викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського професор Балановська Т.І., доценти Гогуля О.П. та Харченко Г.А. взяли активну участь в ІІІ Міжнародній науково-практичній конференції «Economic Sciences for Agribusiness and Rural Economy», організатором якої був інститут економіки та фінансів Варшавського університету наук про життя. Цьогорічна конференція  пройшла у режимі онлайн на платформі MS Teams і була присвячена стратегічним питанням біоекономіки у країнах Центральної та Східної Європи. Науковці з багатьох країн світу дискутували щодо багатьох проблем на п’яти панелях: The state and deployment of bioeconomy in the CEE countries; Sustainable production and consumption; Sustainable agriculture for bioeconomy; Socio-economic issues of local development; Adaptation processes to climate change.
 
 
 
 
 
Робота панелей пройшла у дружній атмосфері на високому науково-теоретичному рівні. У процесі дискусій було задано багато запитань доповідачам, обговорювалися актуальні питання щодо розвитку біоекономіки.
 
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім.проф.Й.С. Завадського
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook