Спортивні баталії першокурсників

20 вересня 2020 року
     У суботу 19 вересня розпочалися змагання з волейболу та міні-футболу для студентів перших курсів НУБіП України. Помірятися силами та вибороти Першість прийшли першокурсники з різних факультетів та інститутів.

     Волейболісти пограли через сітку на свіжому повітрі для власного задоволення. Футболісти ж були розділені за принципом приналежності до того чи іншого регіону нашої держави, утворивши команди сходу, заходу, центру, півдня та Київської області. П’ять команд за коловою системою зіграли по чотири гри кожна. Повболівати за своїх земляків прийшли батьки та дівчата.

     На майданчику зі штучним покриттям точилася запекла боротьба між командами «Центр» і «Південь». Трохи менше щастило командам «Захід» і «Схід». Впевненим середнячком виглядала – «Київщина». Хлопці відчайдушно змагалися і по завершенню ігор турнірна таблиця виглядала таким чином. Третє місце і бронзову медаль отримала команда Київської області на чолі з капітаном Данилом Жуковичем. Друге місце і, відповідно, срібну нагороду отримала команда «Центр» на чолі з Ростиславом Гордійчуком. А переможцем турніру з золотою нагородою стала команда «Південь» під керівництвом капітана Степана Клименка.

     Від керівництва університету призерам були вручені солодкі подарунки.

 

Микола Костенко,
завідувач кафедри фізичного виховання

 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook