СТУДЕНТИ 2 КУРСУ 12 ГРУПИ ФАКУЛЬТЕТУ ВЕТЕРИНАРНОЇ МЕДИЦИНИ ДОТРИМУЮТЬСЯ ТРАДИЦІЙ

18 вересня 2020, 10:00

Нові знайомства, друзі, переїзди, враження, життя в гуртожитку, лекції, сесії, згуртований відпочинок, смішні життєві історії, незабутні викладачі – все це є невід’ємною складовою студентського життя. Саме студентські роки цікаві та незабутні. Вони наповнені не тільки радістю та безтурботністю, а й бажанням освоїти основи майбутньої професії.

Отож, у студентів 2 курсу 12 групи факультету ветеринарної медицини стало доброю традицією щомісяця зустрічатися зі своїм куратором, старшим викладачем кафедри хірургії і патофізіології імені академіка І.О. Поваженка Тарасом Савчуком та підводити підсумки за навчання і ділитися своїми враженнями.
Оскільки був весняний сонячний день, зустріч проходила на свіжому повітрі на території нашого славетного факультету ветеринарної медицини НУБіП України.


Під час зустрічі обговорили актуальні питання – відвідування занять, рівень успішності, а також дотримання правил поведінки в університеті та гуртожитку. Зустріч була цікавою, динамічною та пройшла у гарній атмосфері.


Всім - тільки 36,6!
Будьте здорові!

Куратор 12 групи 2 курсу Т. Савчук
Староста групи О. Міщенко
Заст. Старости групи К. Сержант

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook