Залучення абітурієнтів до навчального процесу: перспективний напрям профорієнтаційних заходів кафедри

16 вересня 2020 року

12-го вересня на відкрите заняття з навчальної дисципліни «Логістика», що викладається для студентів 3-го курсу спеціальності «Менеджмент» Надією Резнік, завідувачкою кафедри менеджменту імені Й.С. Завадського, завітала школярка 11-го класу з м. Біла Церква Анастасія Балан разом з матір’ю Оксаною аби познайомитися поближче з університетом, в який планує вступати наступного року.

Які ж враження від почутого та побаченого?
Розповідає мама:
- Вперше ми дізналися про університет під час участі у МАН, коли донька зайняла друге місце по області. На захисті серед суддів сиділа представник кафедри. Потім Слободяник Анна Миколаївна змогла організувати зустріч із зав. кафедрою факультету аграрного менеджменту Надією Петрівною Резнік, яка люб'язно погодилася надати всю необхідну інформацію а також запросила на свою лекцію.
Підхоплює Анастасія:
- Перші гарні враження на місці були від побаченого прекрасного парку, студентського скверу, охайноі території, квітів усюди та зручного, компактного розташування корпусів. Ми були в захваті!
Також ми мали змогу бути присутніми на лекції з логістики, яку викладала Надія Петрівна. Середня швидкість подачі інформації, зв'язок з аудиторією студентів дуже налаштували до себе. Після лекції, у невимушеній атмосфері, ми з мамою змогли задати важливі для нас питання і отримати змістовні, прості відповіді.

Ми дуже вдячні Надії Петрівні за увагу та час, що вона приділила нам. Тепер я мрію навчатися у Вашому університеті.

Розмовляла Аліна Троян,

доцент кафедри менеджменту ім.проф. Й.С. Завадського

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook