Напередодні нового 2020/21 навчального року

21 серпня 2020 року

Під час вступної кампанії, що підходить до завершального етапу, усі викладачі кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Заваського, попередньо скоординувавши свою роботу, беруть активну участь у комунікуванні з абітурієнтами через безпосереднє спілкування з вступниками та розказуючи їм про переваги навчання в НУБіП України.

Цьогоріч кафедру менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського факультету аграрного менеджменту в приймальній комісії гідно представляюсь доцент Ганна Харченко та старший викладач Кристина Драмарецька.

     

Професор Тетяна Балановська та доцент Ольга Гогуля взяли участь в урочистостях, що були присвячені Дню Державного Прапора і Дню Незалежності України.

Також, завідувачка кафедри Надія Резнік, професори Василь Горьовий та Тетяна Балановська, доценти Тетяна Артюх, Ольга Гогуля і Анна Слободяник взяли участь в онлайн-засіданні Вченої ради, лейтмотивом якої стало питання про підсумки діяльності науково-педагогічного колективу Університету в 2019-2020 навчальному році та завдання на наступний рік в умовах пандемії.

Анна Слободяник, доцент кафедр менеджменту ім.проф.Й.С.Завадського

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook