Спеціальність «Харчові технології» завжди була в пошані: Соломон Юлія так охарактеризувала свій вибір вступу на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК НУБіП України

30 червня 2020 року
     Юлія Соломон, випускниця 2009 року Національного університету біоресурсів і природокористування України, закінчила факультет конструювання та дизайну.

  • Чому Ваш вибір припав саме на НУБіП України?

     – Я закінчила факультет конструювання та дизайну, але так сталося, що попрацювавши на заводі з переробки риби, припали до душі технології переробки рибної продукції за Європейськими вимогами. Відвідавши онлайн «Дні відкритих дверей» на факультеті та поспілкувавшись особисто з деканом факультету Ларисою Баль-Прилипко я зрозуміла, що все більше і більше захоплююсь цією справою. Звернула увагу на сильну та сучасну базу підготовки, я зрозуміла, що це моє і виникло бажання освоїти нову спеціальність.

  • Що Ви хочете отримати від навчання на факультеті харчових технологій та управління якістю продукції АПК?

     – Час не стоїть на місці, все змінюється. Нові технології, нове обладнання, програмне забезпечення технологічних процесів, новітні вимоги до якості продукції наразі все переходить на новий рівень. Я маю бажання опановувати сучасні технології створення харчових продуктів високої якості і головне безпечні для населення нашої держави.

  • На Ваш погляд, яке місце займає харчова промисловість на ринку в Україні, і чим ще крім навчання плануєте займатися в університеті?

     – Харчова промисловість займає провідне значення, адже від споживання якісної та безпечної продукції залежить здоров’я нашої нації та майбутніх поколінь. Крім того, галузь відіграє надзвичайно важливу роль у зовнішній торгівлі країни, так як Україна – «КРАЇНА АГРАРНА». Більшість сировини експортується за кордон, важливим моментом є створення та відновлення переробної галузі України з випуском вітчизняної продукції високої якості, що забезпечить внутрішній ринок якісною готовою продукцією та дасть можливість для створення нових робочих місць. Тому я буду в майбутньому прикладати всі зусилля задля покращення ситуації в цій галузі.
     Я маю на меті здобувати професійну освіту і паралельно стажуватись за кордоном, здобувати європейський досвід та працювати за спеціальністю в Україні на провідних підприємствах.

  • Дякую за інтерв'ю і бажаю здійснення всіх Ваших задумів.

Розмову вела
Лариса Баль-Прилипко 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook