Вікторія Поліщук: у майбутньому я хочу працювати за спеціальністю та планую спробувати свої сили як учитель або перекладач

29 червня 2020 року
     Сьогодні ми маємо можливість поспілкуватися з випускницею бакалаврату Вікторією Поліщук, яка подає документи на магістерську програму «Філологія» (германські мови і літератури (переклад включно) Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  • Розкажіть про своє враження від навчання в НУБіП України за ці чотири роки?

     – З впевненістю можу сказати, що я задоволена навчанням у НУБіП. Університет сприяє розвитку студентів та надає багато можливостей для самореалізації. Особливо мені сподобалося, що під час навчання є можливість отримати подвійний диплом та існують різні програми для стажування за кордоном. Університет дбає про культурне життя студентів. На нашому факультеті часто проводяться різноманітні заходи, тому сумувати та байдикувати не доведеться. Також слід відзначити професіоналізм викладацького складу та готовність допомогти у будь-якій ситуації. Я дуже рада, що обрала саме цей університет та гуманітарно-педагогічний факультет.

  • Які переваги навчання саме в НУБіП вплинули на Ваш вибір при вступі до магістратури?

     – Важливим фактором є те, що НУБіП входить у десятку найкращих університетів України. Також я звертала увагу на розташування навчальних корпусів та гуртожитків. Проте вирішальну роль зіграло те, що я навчалася в університеті протягом чотирьох років і цілком задоволена процесом навчання та якістю знань, які я отримала. Тому з великим бажанням подаватиму документи на магістерську програму саме в НУБіП України.

  • Чого очікуєте від навчання?

     – Я сподіваюся ще більше вдосконалити свої знання англійської та німецької мов, здобути нові навички, які будуть корисні у майбутньому та допоможуть при влаштуванні на роботу. Також я надіюсь, що поступлю на магістратуру та здобуду диплом, який дозволить мені стати висококваліфікованим перекладачем.

  • Де б Ви хотіли працювати після закінчення навчання?

     – У майбутньому я хочу працювати за спеціальністю та планую спробувати свої сили як учитель або перекладач.

  • Що Ви порадите абітурієнтам, які ще не визначились із професією?

     – Вибір професії – це важливе рішення в житті кожної людини. Головними факторами є затребуваність професії, кількість робочих місць, необхідність цієї спеціальності саме у Вашій країні. Але перш за все, потрібно звертати увагу на те, яка діяльність Вам дійсно подобається та приносить задоволення.
Щиро дякую за цікаву розмову, бажаю Вам успішно скласти ЄВІ, вступити до магістратури НУБіП України та міцного здоров’я!

Розмову провела доцент
кафедри романо-германських мов і перекладу
Гольцова М.Г.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook