ВИХОВНА РОБОТА НАСТАВНИКА ГРУПИ ОС «МАГІСТР» В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Кафедра лісівництва

     Під час карантину виховна робота з студентами відбувалася онлайн. Відтак, вимушений перехід у карантин поставив перед нами нові виклики, проте у нових умовах на допомогу прийшли електронні ресурси, включаючи розроблені на платформі Elearn, і активно використовувалися як засіб організації безперервної роботи наставника з студентами. 

     Для проведення відеозустрічей використовувався ресурс Zoom meeting.

    Крім цього, щотижневий зв'язок зі студентами відбувався через старосту або у ході індивідуальних телефонних розмов та переписки у месенджерах, зокрема через Viber, що дає змогу працювати у форматі у форматі запитання-відповідь. Також для запису активності робочого столу використовували програма ПК – FreeCam.

     Під час проведення щотижневих онлайн зустрічей з студентами обговорювалися важливі питання, зокрема щодо тимчасового порядку проведення літньої екзаменаційної сесії в умовах карантину, проміжної атемтації, рейтингу студентів тощо.

   Застосування комунікації студент-наставник дало змогу ґрунтовно опрацювати всі питання, які виникали за час дистанційного навчання на карантині, отримати відповіді на нагальні питання навчального процесу і успішно здати екзаменаційну сесію.

Наставник групи,
в.о. зав. кафедри лісівництва, доц. Н. Пузріна

-------------------------------------------------------------

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook