Державний атестаційний (кваліфікаційний) екзамен з спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування»

24 червня 2020 року

 

3Студенти спеціальності «Фінанси, банківська справа і страхування» відділення економіки та прикладної екології успішно склали державний атестаційний (кваліфікаційний) екзамен з обраної спеціальності.

Екзамен проходив із врахуванням і дотриманням карантинних обмежень. Із вступним словом виступила голова екзаменаційної комісії завідувачка кафедри фінансів НУБІП України, докторка економічних наук, професорка Давиденко Надія, яка акцентувала увагу на необхідності фахівців даної спеціальності та відмітила переваги навчання у НУБІП України.

2145

Під час екзамену студенти показали високий рівень теоретичних знань і практичних навичок відповідно до обраної спеціальності. Відповіді студентів на додаткові питання екзаменаційної комісії підтвердили рівень володіння здобутими фаховими знаннями.

Бажаємо нашим студентам не зупинятись на досягнутому і продовжувати вдосконалювати свої професійні вміння і навички під час продовження навчання в базовому університеті. Адже, однією з головних вимог сучасного ринку праці є постійне навчання і самовдосконалення, вміння опановувати нові знання у світі, що постійно і швидко змінюється.

Уляна Бурдаш,
голова циклової комісії спеціальних економічних дисциплін
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook