Дистанційна підсумкова атестація студентів випускних курсів ОС «Бакалавр» і підготовка до захисту бакалаврських робіт та інші важливі питання життєдіяльності в рамках онлайн вченої ради економічного факультету

27 травня 2020 року

27 травня 2020 року відбулося засідання вченої ради економічного факультету. Голова вченої ради Діброва А.Д. розпочав роботу з порядку денного, в якому були питання: про результати підсумкової атестації студентів 4 курсу та 2 і 3 СТ за дистанційною формою та підготовку до іспиту студентів заочної форм навчання, про рекомендацію до присвоєння вченого звання професора та почесного звання «Заслужений науково-педагогічний працівник Національного університету біоресурсів і природокористування України» та інше.

Про хід проведення державного іспиту для студентів випускних курсів ОС «Бакалавр» спеціальностей 051 «Економіка», 072 «Фінанси, банківська справа та страхування», 071 «Облік і оподаткування» доповіли Голови екзаменаційних комісій: професори Єрмаков О.Ю., Давиденко Н.М., Лазаришина І.Д., які підвели підсумки про результати дистанційного складання комплексного кваліфікаційного екзамену на навчальній платформі Elearn студентами денної форми навчання, про проблеми які виникали в ході іспиту.

Заступник декана із заочної, дистанційної форми навчання Маршалок М.С. зосередив увагу на підготовці до проведення державного іспиту для студентів заочної форми навчання.

Заступники декана Нагорний В.В. та Воляк Л.Р. доповіли про хід підготовки до дистанційного захисту бакалаврських робіт та результати перевірки їх на плагіат.

Члени вченої ради розглянули питання про підготовку до відзначення 122-річчя університету, реєстрацію студентів на ЄВІ, акредитацію освітньо-наукових програм PhD доктор філософії та інші важливі питання життєдіяльності факультету.

 Секретар Вченої ради економічного факультету
Лариса Олійник

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook