Попередній захист випускних бакалаврських робіт студентів заочної форми навчання та магістерських робіт студентів освітньо-наукової програми на кафедрі менеджменту імені професора Й. С. Завадського

17 травня 2020 року
15 квітня 2020 року на кафедрі менеджменту імені професора Й. С. Завадського відбувся попередній захист випускних бакалаврських робіт студентів заочної форми навчання та магістерських робіт студентів освітньо-наукової програми, у вже звичному як для студентів так і викладачів кафедри, online режимі, з використанням сервісу для проведення відеоконференцій Zoom.
 
 
 
 
Завдяки широкому спектру тематики наукових досліджень та якісним презентаціям офіційний та формальний, здавалося б, захід перетворився на цікаву конференцію, де молоді науковці мали змогу поділитися власним досвідом та надихнутися на нові здобутки. Зокрема система управління персоналом була представлена у роботі магістрантки Голоборотько Марини. Про сучасні інструменти мотивації праці доповіла Галузинська Ася. Надзвичайно актуальна тема – самоменеджмент – була презентована Тараненко Катериною. Стратегічний менеджмент, управління конкурентоспроможністю підприємства, антикризове управління – жоден аспект управління підприємством не залишився поза увагою. 
 
  
  
  
 
Слід відмітити ґрунтовність та об’єктивність доповідей за проведеними дослідженнями здобувачів освітніх ступенів, що закріплені за кафедрою, та високий рівень їх професійної та психологічної підготовки до презентації своїх наукових результатів у нових специфічних умовах роботи.
 
Юлія Гудзинська,

старший викладач кафедри менеджменту імені професора Й.С.Завадського  

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook