Використовуємо всі можливості

30 квітня 2020, 15:58

     Зараз у світі важкі часи, але ми не засмучуємося, адже тепер в нас з’явилося більше часу для наших пріоритетів. Карантин – це чудова можливість для самовдосконалення та наведення ладу на Голосіївській навчально-дослідній пасіці.

    Співробітники кафедри не залишилися осторонь від ініціативи адміністрації факультету щодо покращення матеріально-технічної бази. В погоджений день всі зібралися і здійснили реконструкцію історичного куточку та займалися облаштовуванням територію Голосіївської навчально-дослідної пасіки.

     В процесі роботи викладачі дискутували, надавали онлайн консультації студентам із використанням онлайн даних про стан бджолиних сімей (кількість принесеного корму, параметри мікроклімату гнізда) на пасіці, моніторинг яких здійснюється щогодини автоматично (https://docs.google.com/spreadsheets/d/139YfNsGvdllvAwGuKGzaOLGHgM_yZyYsDeuFGmGjYe0/edit?usp=sharing). Це дає можливість студентам розширити кругозір і поглибити свої знання в галузі, та стати більш конкурентоспроможним фахівцем в майбутньому.

М. Повозніков, завідувач кафедри

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook