Запрошуємо вчених НУБіП України до реєстрації експертами Національного фонду досліджень України!

29 березня 2020 року
     Національний фонд досліджень України розпочинає конкурсну діяльність, спрямовану на грантову підтримку проєктів із виконання наукових досліджень і розробок вітчизняних вчених. З метою реалізації конкурсної діяльності фонд формує Реєстр експертів для проведення наукової та науково-технічної експертизи проєктних пропозицій, що будуть подаватися до фонду на конкурс проєктів з виконання наукових досліджень і розробок для отримання грантової підтримки.

 

     До реєстрації запрошуються вчені, які мають науковий ступінь, наукові публікації та досвід дослідницької діяльності. Реєстрація експерта не обмежує право науковця подавати проєктні пропозиції на конкурси. У цьому випадку експерт не буде залучатися до проведення експертизи проєктів у рамках конкурсу за тією ж тематикою, за якою він/вона братиме участь у конкурсному відборі.
     Оцінку проєктів експерти здійснюватимуть як на безоплатній, так і платній основі, відповідно до «Норм оплати праці експертів, які залучаються для проведення державної наукової та науково-технічної експертиз, що проводяться за рахунок коштів державного бюджету», затверджених Наказом Міністерства соціальної політики України 20.03.2017 р. № 434.

 

     Реєстрація експертів здійснюється на офіційному сайті Національного фонду досліджень України за посиланням: https://grants.nrfu.org.ua/#/signIn. З усіма питаннями стосовно реєстрації можна звертатися до начальника управління забезпечення грантової підтримки фонду Поєдинок Наталії Леонідівни – (044)287-82-21, [email protected].

Вікторія Самсонова,
начальник науково-організаційного відділу НДЧ

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook