Серед майбутніх вступників популярна біологія

27 березня 2020 року

Вже декілька років поспіль в університеті стало доброю традицією проведення олімпіад з математики, української мови, фізики, біології та інших шкільних предметів серед майбутніх вступників.

За результатами таких олімпіад у вступників з'являється реальна можливість отримати додаткові бали до ЗНО з відповідних предметів. Цей рік не став винятком.

На сьогодні наші майбутні абітурієнти вже надіслали до університету, за даними приймальної комісії, більше 1100 робіт для участі в таких олімпіадах із 7 навчальних предметів. На першому місці по популярності серед наших вступників вже декілька років поспіль залишається біологія. Це й не дивно, адже НУБіП України відноситься до категогії університетів наук про життя. А життя, як відомо, має біологічну основу.

Отож на сьогодні у межах першого туру до приймальної комісії вже надійшло більше 330 робіт з біології. Лише за останній тиждень перевірено 97 робіт, більшість з яких оцінено високими балами - від 80 до 97. Особливо хочеться відмітити хороші результати Дениса Чернухи, Дарини Коваленко, Олександра Сараніна, Олексія Бондаренка, Галини Лаврової та багатьох інших.

Хочемо побажати всім випускникам, які вже визначилися з майбутнім закладом вищої освіти, активно прийняти участь в таких олімпіадах та забезпечити собі додаткові бонуси для успішного виступу.

Лариса Кліх

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook