Дистанційне навчання – вимога сьогодення та необхідний елемент підготовки інженерів-енергетиків

26 березня 2020 року
     У період карантину викладачі кафедри електропостачання ім. проф. В.М. Синькова Семен Волошин разом із Світланою Макаревич та Миколою Лутом проводять дистанційну роботу зі студентами 1 курсу скороченого терміну навчання спеціальності «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» в межах дисципліни «Основи електропостачання» та 4 курсу, 2 і 3 курсів скороченого терміну навчання в рамках дисципліни «Управління проектами».

     Основною підтримкою для організації такої роботи студентів-енергетиків безумовно є навчальний портал НУБіП України, де для них розроблено та сертифіковано електронні навчальні курси:

     Робота налагоджена таким чином, що до кожної лекції в курсі подано теоретичні матеріали в ресурсі Книга, які доповнено презентаціями та додатковим відеоконтентом для поглиблення теоретичних знань.

     Під час інших видів занять, а це практичні, лабораторні та самостійні роботи студенти з викладачами працюють на навчальному порталі.

     Одночасно комунікуючи і на навчальному порталі, і в створених групах в месенджері Viber.

     Карантин став для всіх викликом, тому викладачі кафедри разом зі студентами шукають та обговорюють інші форми й засоби для здобуття якісних теоретичних знань та практичних навичок, не порушуючи графіку освітнього процесу майбутніх інженерів-електриків.

Семен Волошин,
доцент кафедри електропостачання
ім. професора В.М. Синькова
 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook