Дистанційне навчання без проблем

26 березня 2020 року
Факультет захисту рослин, біотехнологій та екології

 

Представтеся, будь ласка. Де ви знаходитеся на період карантину?      

Мене звати Вікторія Касьян, я студентка 4 курсу факультету захисту рослин, біотехнологій та екології спеціальності "Захист і карантин рослин". В період карантину знаходжуся вдома разом зі своєю родиною.

 
            Чи легко Ви адаптувалися до дистанційного навчання?

          Звісно, адаптуватися було з однієї сторони не легко, так як домашній режим іноді надто розслабляє та коригує режим дня. Проте я взяла себе в руки та притримуюся звичного режиму, як і в університеті. Намагаюся довго не спати  та активно працювати протягом дня. Дистанційне навчання не викликає надто великих проблем так як у звичайному режимі навчання ми постійно контактуємо з викладачами у вайбері та за допомогою електронної пошти. Викладачі ідуть нам на зустріч підтримуючи якісь наші ініціативи в  у створенні інтерактивного навчання, ми активно ділимося інформацією та її обговорюємо.

Викладачі у повному обсязі намагаються надати всі доступні навчальні матеріали в режимі онлайн, та постійно знаходяться на зв’язку, тому проблем з комунікацією немає.

 

 

 

         Які маєте побажання для викладачів?


         Звісно хочу побажати всім міцного здоров’я та стабільних 36,6. Щодо навчання, хотілося б більше отримувати мультимедійної інформації. Бо вважаю, що така подача більш ефективна та цікава.

 

         Скільки часу в день йде на самостійне навчання, тільки чесно?

 

         Визначити точно складно, пів дня так точно. Самостійне навчання в мене   полягає не тільки у вивченні матеріалів мого семестрового курсу в університеті. Я також займаюся вивченням англійської мови. В звичних умовах відвідую курси англійської мови, але в умовах карантину мій курс теж переведений в онлайн мережу, тому я повинна докладати ще більших зусиль для самостійного опрацювання нового матеріалу.

 

         Чи вдається під час карантину (займатися спортом, готуватися до олімпіади, читати книжки)?

 

         Якщо відверто, то спорт дався не легко, але в мене є молодший брат який мене мотивує та підтримує. Оскільки я живу у невеличкому селі та поряд є ліс, в нас кожного дня прогулянки або пробіжки.

         Звісно ніхто не відміняв допомогу батькам по господарству тому це невід’ємна складова дня. Знаходиться час і на саморозвиток. Зараз є багато безкоштовних навчальних платформ, тому я залишаю час, щоб почитати щось цікаве.

 

Розмову вела Оксана Сикало

заступник декана факультету захисту рослин,

біотехнологій та екології

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook