Оксана Ковальчук впевнено крокує в своє успішне майбутнє, обираючи економічний факультет НУБіП України!

30 березня 2020 року

Якщо ви вдало оберете професію
і докладете до неї душу,
то щастя саме знайде вас.
Ч. Дарвін

     Вибір професії – надзвичайно відповідальна місія кожної людини. Адже так складно не помилитись, коли в тебе ще недостатньо життєвого досвіду. Однак, вважаю, що обирати фах потрібно спираючись не лише на знання та вміння, але і покладаючись на свою інтуїцію. Крім того, впевнена, що якщо я візьму на себе відповідальність за вибір свого життєвого шляху самостійно, відповідно він буде найправильнішим для мене. Саме тому, на мою думку, той хто обирає фах за покликанням, може не лише насолоджуватися процесом роботи, а й досягати справжнього успіху в житті...

  • Розкажіть кілька слів про себе...

     – Мене звати, Ковальчук Оксана Павлівна, наразі навчаюсь у випускному класі Корсунь-Шевченківської гімназії (м. Корсунь-Шевченківське, Черкаська область).

  • Розкажіть, будь ласка, чим Ви цікавитесь?

     – Крім, основної школи, маю музичну освіту по класу фортепіано. Люблю креатив, тому часто на замовлення роблю різні предмети до настільних ігор, часто приймала участь у шкільному житті.

  • Як Ви обирали майбутню професію?

     – Чесно кажучи, напевно, як і більшість довго вагалася щодо професії, адже вона повинна подобатися, до неї має бути покликання, професія повинна мати попит, крім того бути завжди в тренді, саме таких критеріїв я дотримувалась.

  • Що Вам допомогло визначитись?

     – Пам’ятаю, до нас зайшов директор і запропонував курси ПриватБанку «Бізнес школа», саме вони допомогли мені у виборі напрямку майбутньої професії. З цієї ситуації я зрозуміла своє покликання. А саме спеціальність «Фінанси, банківська справа та страхування» є найбільш близькою для мене. Також я впевнена, що всі можливості, які пропонує нам життя потрібно використовувати по-максимуму. Тому я вирішила вже підбирати університет для майбутнього навчання.

  • Чому Ви вибрали саме наш університет?

     – Я була на дні відкритих дверей і те що я побачила мене приємно вразило. Це зовсім не та агітація, яку проводили нам у школі учні інших навчальних закладів, а саме: прогулювання пар, вільні дні на яких ви просто можете спати або 100% змога працювати вже на першому курсі у престижних фірмах закордоном.
     Тут насправді дають можливість та умови розвиватися. Також саме в цей день я обрала для себе спеціальність, поспілкувавшись з викладачами. Нам надали можливість витягнути лотерейний білет і для мене він виявився щасливим, адже, мабуть, не кожен має таку можливість, в перший же день познайомитися з деканом економічного факультету, Анатолієм Дмитровичем Дібровою, який виявив на мене надзвичайно позитивне враження. Після цього я твердо вирішила: «Я буду саме тут, в найкращому ЗВО – НУБіП України!».

  •      Щиро дякуємо Вам за розмову. Бажаємо успіхів при здачі ЗНО та вступі в університет. Раді будемо бачити Вас в числі студентів економічного факультету Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Розмову провела
доцент кафедри банківської справи та
страхування Файчук Ольга Валеріївна

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook