Магістри освітньої програми «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві» беруть участь у формуванні навчального плану

11 березня 2020 року
     Наприкінці лютого відбулося розширене засідання кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І. Душечкіна за участі магістрів освітньої програми «Агрохімсервіс у прецизійному агровиробництві». Слухачі магістратури поділились своїми враженнями від навчання протягом І семестру і вже половини ІІ семестру за цією програмою. В цілому, вони охарактеризували програму інноваційною і дуже цікавою.

     Студенти разом із викладачами у деталях обговорили зміст та наповнення кожної дисципліни. Звернули увагу на переваги і доцільність вивчення курсів. Магістри зазначили, що інформація подається цікава та цінна для обраного фаху, детальна, грунтуючись на передових світових досягненнях. Викладачі прагнуть передати всі свої знання у доступній і зрозумілій формі. Студенти відмітили, що вони в захваті від виїзних занять та майстер-класів, які відбулися на базі відомих агропідприємств або за участі провідних фахівців, де змогли краще зрозуміти агроприйоми та почерпнути практичні навики. Крім того, висловили свої побажання щодо оптимізації навчання, зокрема, ідеї щодо проведення досліджень у фітотроні, а також звернути більше уваги спеціалізованій термінології за вивчення англійської мови. В цілому, студенти задоволені навчанням за обраною програмою.

    Тож, дякуємо нашим магістрам за підтримку відкритого діалогу між усіма учасниками освітнього процесу. Адже, кожен із нас зацікавлений у його покращенні.

Надія Бордюжа,
доцент кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім.О.І. Душечкіна

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook