ПРОФОРІЄНТАЦІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ МАГІСТРАТУРИ ТА ГУРТКІВЦІВ КАФЕДРИ НАДІЙНОСТІ ТЕХНІКИ В БОРОДЯНСЬКОМУ РАЙОНІ

26 лютого 2020, 21:11

 
 
Студент магістратури 1-го року навчання факультету конструювання та дизайну Віталій Безсмертний, який навчається за освітньою програмою «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» провів зустріч з учнями Клавдіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ рівнів акредитації імені Олександра Рибалка, що в Бородянському районі на Київщині.
C:\Users\Администратор\Desktop\Клавдієвська школа\image7.jpeg
C:\Users\Администратор\Desktop\Клавдієвська школа\image6.jpeg
Віталій Безсмертний проінформував учнів школи про історію НУБіП України, факультету конструювання та дизайну, кафедри надійності техніки. Він є членом наукового гуртка «Надійність технологічних систем»,цього року прийняв участь в І етапі олімпіади з дисципліни «Надійність сільськогосподарської техніки» та в Міжнародній науково-технічній конференції «Крамаровські читання», тож розповів учням Клавдіївської загальноосвітньої школи про наукову студентську діяльність,яка організована на кафедрі надійності технікифакультету конструювання та дизайну.
C:\Users\Администратор\Desktop\Клавдієвська школа\image4.jpeg
C:\Users\Администратор\Desktop\Клавдієвська школа\image0.jpeg
Учні виявили бажання продовжити навчання в НУБіП України, за спеціальністю «Галузеве машинобудування» за якою здійснюється підготовка фахівців освітнього ступеню «Бакалавр» на факультеті конструювання та дизайну. Окремих випускників зацікавила можливість в майбутньому навчатись в магістратурі за освітніми програмами «Технічний сервіс машин та обладнання сільськогосподарського виробництва» та «Обладнання лісового комплексу».
C:\Users\Администратор\Desktop\Клавдієвська школа\image5.jpeg
Учні 11-го зацікавила можливість прийняти участь у Всеукраїнській олімпіадіз наступних предметів: українська мова та література, математика, англійська мова, фізика. Адже, участь у Всеукраїнській олімпіадідає унікальну можливість отримати до 20 балів до сертифікатів ЗНО та може буде вирішальною при вступі до НУБіП України.
Побажаємо учням Клавдіївської загальноосвітньої школи І-ІІІ рівнів акредитації імені Олександра Рибалка успіхів у навчанні, будемочекати їх в Другому турі на Всеукраїнській олімпіадів НУБіП України 11 квітня 2020 року.

Павло Попик, 
к.т.н., старший викладач кафедри надійності техніки,
Олександр Банний, 
к.т.н., старший викладач кафедри надійності техніки



 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook