Початок семестру – активізація роботи старост та наставників академічних груп

10 лютого 2020 року

   Початок весняно-літнього навчального семестру розпочали з вирішення основних питань, що стосуються навчальної та виховної роботи. Декан факультету Анатолій Остапчук висвітлив питання оплати за навчання та проживання у гуртожитку, відвідування занять, своєчасне оформлення індивідуальних графіків, проведення профорієнтаційної роботи за участі студентів факультету і підготовки бакалаврів до ЄВІ та написання випускних бакалаврських робіт.

 

 

   Заступник декана Людмила Гречанюк подякувала старостам за своєчасне виконання завдань деканату та розповсюдження необхідної інформації серед студентів. А також нагадала студентам 2, 4  курсу та магістрам 1-го року навчання про вимоги до проходження виробничої практики. 
   Заступник декана Лариса Карпенко наголосила на необхідності спілкування наставників та викладачів з іноземними студентами для їх максимального комфорту під час навчання на факультеті аграрного менеджменту.
   Також декан зауважив на обов’язковому дотриманні санітарно-гігієнічних норм під час підвищеного рівня захворюваності на грип та ГРВІ.

Анастасія Талан, студентка магістратури
освітньої програми "Менеджмент ЗЕД"
 
Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook