Активний спосіб життя

20 листопада 2019 року

 

        Наш колега, доцент кафедри публічного управління та менеджменту інноваційної діяльності, Олександр Стретович веде і пропагує активний спосіб життя.

        В 2019 році він прийняв участь у Кубку України зі спортивного туризму серед ветеранів, який проходив у місті Вижниця Чернівецької області з 19 по 22 вересня 2019 року. Разом із командою Київської області він зайняв 1 місце в загальнокомандному заліку змагань, а також 1 місце в командному заліку на дистанції "Фігурне вело", 1 місце в командному заліку на дистанції "Естафета", 2 місце в командному заліку на дистанції "Слалом", 3 місце в командному заліку на дистанції "Велокрос" (https://www.fstu.com.ua/calendar/).

 
З 29 червня по 06 липня 2019 року, Олександр прийняв участь у 15-ій Европейській неділі велотуризму, яка проходила в місті Белмонте, Португалія (http://sect2019.fpciclismo.pt/en/).
 
 
 
З 4 по 11 серпня 2019 року, Олександр прийняв участь у 81-й Міжнародній федеральній неділі велоспорту COSFIC 2019, яка проходила в місті Коньяк, Франція (https://www.cognacsf2019.com/).
 
 
 
Колектив інституту поздоровляє колегу, бажає міцного здоровя і багато років активного життя.
 
 
Катерина Обиход,
асистент кафедри публічного управління та
менеджменту інноваційної діяльності
Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook