Науково-практична конференція ”Новітні технології вирощування сільськогосподарських культур

16 грудня 2019 року

Білоцерківський Національний аграрний університет спільно з ПП “Міжнародний Центр Інновацій та технологій” 12 грудня 2019 року провів другу науково-практичну конференцію ”Новітні технології вирощування сільськогосподарських культур”. У роботі конференції прийняли участь завідувач кафедри електротехніки, електромеханіки та електротехнологій, д.т.н., професор Жильцов А.В. та д.т.н., професор  Червінський Л.С.

У науковій доповіді  професори Жильцов А.В. та Червінський Л.С. представили результати досліджень кафедри у сфері застосування новітніх електротехнологічних комплесів: електротехнологічний комплекс для сушіння зерна на базі теплогенератора індукційного типу; установка для передпосівної обробки насіння сільськогосподарських культур в сильних електричних полях; установка для знезараження в сильних електричних полях зернових при зберіганні і переробці; установка для обробки картоплі у магнітному полі; установка для обробки насіння тепличних культур оптичним опромінюванням; установка для фотоактивації живильного розчину.

Представлені розробки кафедри викликали зацікавленість та жваву дискусію про перспективу їх впровадження. Встановлено нові зв’язки для подальшої співпраці науковців кафедри з виробництвом.

 Андрій Жильцов,

завідувач кафедри електротехніки,

електромеханіки та електротехнологій

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook