ВИБІР ПРОФЕСІЇ – ЦЕ ДРУГЕ НАРОДЖЕННЯ ЛЮДИНИ

30 жовтня 2019 року

«Вибір професії – це друге народження людини. Від того, наскільки правильно кожен із нас обере свій життєвий шлях, залежить наше місце у суспільстві. Щоб вибір професії був справді свідомим, необхідно враховувати принаймні три фактори: знання особистих здібностей, уміння порівняти особисті якості з вимогами ринку і, найголовніше, бути інформованим про світ професій та навчальних закладів, які беруть участь у підготовці кадрів, що мають попит». Саме так вказано у повідомленні Ладижинської міської філії Вінницького обласного центру зайнятості, за ініціативи якої уже майже 15 років поспіль у м. Ладижин проводиться профорієнтаційний форум «Сходинка у омріяну професію». До участі у форумі Виконавчим комітетом Ладижинської міської ради було запрошено факультет ветеринарної медицини Національного університету біоресурсів і природокористування України. Захід відбувся 10 жовтня 2019 року у залі Ладижинського ПКВС «Прометей», а факультет ветеринарної медицини НУБіП України представили доцент Вадим Іщенко та студентка ІІ курсу Ярослава Іщенко, яка є випускницею однієї із шкіл міста.

Участь у заході взяли понад 500 учнів місцевих шкіл. Причому традиційно до участі залучали не лише учнів 11 класу, але і 9 та 10. Саме тому серед учасників зустрічалися знайомі обличчя уже майбутніх абітурієнтів, які і в попередні роки виявляли зацікавленість до перспектив навчання у НУБіП України. Так, серед школярів легко було впізнати Селенко Анастасію, яка і під ас двох попередніх зустрічей цікавилася факультетом ветеринарної медицини. Бажання навчатися на факультеті висловила і Коса Анастасія, яка займається кінним спортом і, як виявилося під час розмови, зустрічала на змаганнях співробітників факультету ветеринарної медицини НУБіП України. Також висловили своє бажання вступати на навчання до НУБіП України ще дві ладижинки: Демченко Олександра і Кохальська Лілія.

 

 

Окрім правил вступу, навчальної бази факультету та можливостей працевлаштування, багато учасників цікавилися умовами проживання студентів, можливостями участі у міжнародних програмах та практичною підготовкою студентів. Водночас Члек Анастасію зацікавила перспектива навчання на військовій кафедрі, яка єдина в Україні готує військових лікарів ветеринарної медицини на замовлення Міністерства оборони. Тож, побаєм майбутнім абітурієнтам успіхів при складанні ЗНО та запрошуємо на навчання до НУБіП України. А поки що ще раз запрошуємо на День відкритих дверей університету.


Доцент кафедри фармакології та токсикології Іщенко Вадим

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook