Знайомимо студентів з новими технологіями у харчовій галузі

28 жовтня 2019, 13:20

Доцент Таран Т. В. зі студентами 2 курсу, що навчаються за спеціальністю 212 "Ветеринарна гігієна, санітарія і експертиза", відвідали WorldFood - Міжнародну виставку продуктів харчування та напоїв, яка проходила 25 жовтня 2019 року у МВЦ, Київ, м Лівобережна.

Студенти в рамках вивчення дисципліни "Екотрофологія" отримали корисні знання з сучасних технологій виготовлення молочної продукції, сирів, морозива риби та морепродуктів, свіжих та консервованих фруктів, овочів і грибів, ковбасних виробів, копченостей та делікатесних виробів, меду, органічних продуктів тощо. Ознайомилися також з рядом сучасних інгредієнтів, консервантів, стабілізаторів, oбладнанням та упаковкою для харчових продуктів.

М. Галабурда

 
 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook