МІЖНАРОДНА НАУКОВО - ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ «Рослинництво XXI століття: виклики та інновації. До 120-ти річчя кафедри рослинництва НУБіП України»

МІЖНАРОДНА НАУКОВО - ПРАКТИЧНА КОНФЕРЕНЦІЯ

«Рослинництво XXI століття: виклики та інновації.

До 120-ти річчя кафедри рослинництва НУБіП України»

25 -27 вересня 2019, 10:00

Корпус № 3, 7, вул.Героїв Оборони, 15 та 12-А, м.Київ, Україна.

НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ БІОРЕСУРСІВ І ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ УКРАЇНИ

ЗАПРОШУЄ ВЗЯТИ УЧАСТЬ У

МІЖНАРОДНІЙ НАУКОВО - ПРАКТИЧНІЙ КОНФЕРЕНЦІЇ

«Рослинництво XXI століття: виклики та інновації.

До 120-ти річчя кафедри рослинництва НУБіП України»

Дата проведення конференції: 25- 27 вересня 2019 р.

Мета конференції: оприлюднення та узагальнення проблем в рослинництві, шляхів їх вирішення світовою та вітчизняною науковою спільнотою, підвищення ефективності та якості наукових досліджень, впровадження інноваційних розробок у виробництво, адаптація навчального процесу підготовки фахівців до потреб виробництва.

Місце проведення: НУБіП України, навч. корпус №3, 7, вул. Героїв Оборони, 15 та 12-а,

м. Київ, Україна, 03041. Роб. тел.: 044-527-86-26.

Контактна особа: Антал Т.В. ( +380) 688374199.

До участі в конференції запрошуємо: вчених, освітян, докторантів, аспірантів, магістрантів, представників бізнесу та виробництва.

Тези доповідей будуть опубліковані в матеріалах конференції

Офіційна мова конференції: українська, англійська.

Секції конференції

Секція1. Стійкість та контроль біотичних та абіотичних стресів рослин: довкілля, стабільність, управління. Інтродукція та диверсифікація культур: еволюція, генетичні ресурси, ресурсний потенціал. Адаптивні технології вирощування сільськогосподарських культур.

Секція 2 Продуційниий процес рослини, агроценозу та його удосконалення: селекція, генетика, фізіологія та підтримуючі технології.

Секція 3. Інноваційні технології в рослинництві.

Секція 4. Фітоенергетика.

Секція 5. Наноматеріали та технології їх використання в рослинництві

Секція 6. Якість та використання продукції рослинництва: функціональність, харчова цінність, безпечність.

Секція 7. Економіка та менеджмент виробництва та використання продукції рослинництва.

Секція 8. Інтеграція науки, освіти і виробництва.

Реєстрація та подання інформаційних матеріалів до 10 вересня 2019 р.

Інформаційний лист