Барселона вітала мистецьку студію «7 сходинок»

1 жовтня 2019 року

Заграла скрипка весело, бентежно,
Мелодія чудова лине ввись.
Смичок торкає струни обережно,
До серця дивні звуки полились.
Співає скрипка, весело сміється
І все довкола зразу ожива.
Заплаче враз, луною сум озветься,
І думаєш, що скрипочка жива.

      Такими словами презентували на 5-му Міжнародному фестивалі української культури в Іспанії учасницю мистецької студії «7 сходинок» під керівництвом доцента кафедри культурології, Заслуженого артиста України Романа Рудого Кароліну Кузнюк, яка навчається на 2-му курсі факультету інформаційних технологій Національного університету біоресурсів і природокористування України.

  

      Талановиту дівчину кафедра прийняла в свої обійми ще до того, як вона стала студенткою: старший брат Давид був учасником чоловічого вокального ансамблю «Амеро» і запросив її на одну із мистецьких імпрез – з тих пір Кароліна постійна і незмінна учасниця творчих проектів, вечорів, заходів, у котрих бере участь або котрі проводить кафедра. Вона – і перша скрипка «7 сходинок», і солістка жіночого вокального ансамблю «Октава». А от на фестивалі у Барселоні ще спробувала себе у якості моделі на показі українських вишиванок. 

      На фестиваль Кароліну запросили організатори – Українська асоціація «Джерело» у Барселоні та ГО «Академія моделювання успіху». Цьогоріч він проходив у трьох містах – Салоу, Мальград- де- Мар та самій Барселоні. Саме там представляла наш університет і Україну наша студентка. «Учасників фестивалю зустріли голова міста Салоу, Генеральний консул України в Барселоні, голова української асоціації "Джерело", – згадує Кароліна. – Концертних виступів було немало (а це і пісні, і танці, і інструментальна музика), але навіть коли ми робили репетиції, вони переростали у концерти, бо на них звідусіль сходилися слухачі і глядачі, дарували нам оплески і захоплені вигуки. Та й нам, учасникам, емоцій не бракувало, але розповісти про це важко, це треба відчути!»

      Відкриттям фестивалю назвала Кароліну Кузнюк співзасновниця ГО «Академія моделювання успіху» Людмила Скитенко. «Це талановита і душевна дівчинка, її голос і скрипка справді чарівні», – наголосила у відгуках про учасників фестивалю голова Української асоціації «Джерело» Ольга Дзюбан.

А ми вітаємо Кароліну та її наставника Романа Рудого з успіхом на міжнародній арені і бажаємо творчого натхнення!

Ірина Майданюк,
завідувач кафедри культурології 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook