Студентський проект створення коворкінг-центру має шанс на реалізацію!

4 серпня 2019 року

    Кафедра виробничого та інвестиційного менеджменту факультету аграрного менеджменту – це платформа для розвитку наукового мислення, аналітичних здібностей та креативності студентів, можливостей розширення їх кругозору та ерудиції, в тому числі, завдяки участі в наукових і бізнес-проектах. Саме можливість студентів змінювати свій навколишній простір через реалізацію власних проектів – одна з головних вимог реалій сучасності.

    Учасники студентського наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення», керівником якого є кандидат економічних наук, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту Алла Суханова, використовуючи досвід прогресивних вітчизняних та світових вищих навчальних закладів, продовжують активно працювати над втіленням ідеї створення вільного студентського коворкінгу в НУБіП України, простору, в якому будуть створені всі умови для комфортної індивідуальної або командної роботи, навчання та відпочинку як студентів і викладачів університету, так і гостей закладу.

    Ідею створення студентського коворкінг центру підтримав декан факультету аграрного менеджменту, кандидат економічних наук, доцент Анатолій Остапчук, який акцентував увагу на тому, що створення власного студентського простору – це позитивний крок до якісних змін в університеті і запевнив у своїй підтримці даного проекту.

    До роботи над створенням креативного простору долучились і викладачі кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту. Як зазначила завідувач кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту, доктор економічних наук, професор, член-кореспондент НАН України Лідія Шинкарук, в наш час успішна реалізація молоддю себе в подальшому житті неможлива без створення сучасних умов для навчання і проведення вільного часу з користю для себе та інших. Це можливо при бажанні самих студентів змінювати свій навколишній простір через розробку і просування своїх креативних ідей і проектів.

    За задумом ініціаторів, створення студентського коворкінг центру дозволить нам ще більше наблизитися до сучасної моделі вільної освіти, де навчання, спілкування, обмін досвідом будуть переплітатися з цікавим відпочинком, творчим розвитком і буде мати невимушений характер в комфортній атмосфері.

Запрошуємо всіх бажаючих долучатись до ідеї створення студентського коворкінг центру у НУБіП України!

 

Анна Дергач, Алла Суханова,
викладачі кафедри виробничого
та інвестиційного менеджменту

 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook