Майбутня журналістка Тетяна Ярова: Уманщина народжує таланти

22 липня 2019 року

 - Розкажіть про себе.

- Звати мене Ярова Тетяна, проживаю в мальовничому містечку Умань. Закінчила загально-освітню школу №3. Мені 17 років і я мрію здобути вищу освіту та займатися тим, що мені подобається: активною діяльністю, спілкуванням із цікавими людьми, сприймати і ділитися з іншими інформацією, бути публічною особистістю.

- Чому вирішили здобувати вищу освіту?

- Вища освіта для мене – це крок у майбутнє, що дає змогу себе реалізувати. Тому я своє майбутнє починаю з навчання в НУБіП.

- Звідки дізналися про НУБіП?
- Про НУБіП я дізналася від своїх знайомих, які мені розповіли багато цікавого про цей чудовий університет. Далі я ще черпала інформацію із соціальних мереж і далі вибір пав саме на цей навчальний заклад.

- Які переваги НУБіП стали вирішальними у виборі навчального закладу?
- У НУБіП різноманітні міжнародні зв’язки, зокрема, із закордонними закладами вищої освіти; університет пропонує абітурієнтам нові принципи навчання; облаштований медіалабораторією, фотостудією, що дають змогу навчатися студентам осучаснено і комфортно.

- Чому обрали саме спеціальність «Журналістика» і чим вона вас приваблює?
- Професія журналіста є активною, що дає змогу знайомитись і спілкуватися з людьми, отримувати і передавати інформацію, а також є на сьогодні є дуже перспективною.

- Чим цікавитесь окрім навчання? 
- Окрім навчання я захоплююся танцями.

- Про що мрієте і де плануєте працювати у майбутньому?
- Оскільки я захоплююсь монтажем відео, у майбутньому себе редактором відео програм. Але доля – річ надзвичайно цікава, тому може принести будь-які сюрпризи стосовно обраного мною фаху.


Розмовляла професор кафедри
журналістики та мовної комунікації
Тетяна Семашко

 

 
 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook